Maalämpöpumppujen takuuehdot muuttuivat vuoden alusta

Olemme ottaneet vuoden alusta käyttöön maalämpöpumppujen sähköisen rekisteröinnin, jonka myötä myös takuuehtomme muuttuvat. Sähköinen rekisteröinti korvaa aiemmin maalämpöpumpun asennuksen jälkeen täytetyn käyttöönotto- ja takuupöytäkirjan.

Rekisteröimällä maalämpöpumpun:

  • maalämpöpumpun omistaja hyväksyy maalämpöpumpun asennuksen
  • maalämpöpumpun omistaja saa maalämpöpumpulle viiden vuoden takuun
  • Gebwell Oy saa ilmoituksen maalämpöpumpun asennuksesta

Maalämpöpumpun rekisteröinti on helppoa

Rekisteröintilomakkeessa pyydetään maalämpöpumpun tietojen lisäksi tiedot keruu- ja lämmönjakopiirin toteutustavasta sekä lämpöpumpun omistajan ja asennusliikkeen tiedot.

1. Mene osoitteeseen www.gebwell.fi/rekisteroi-maalampopumppu. Lomake toimii myös mobiililaitteella. Sivulle pääset myös skannaamalla tabletilla tai älypuhelimella ohjekirjassa asennuspöytäkirjan lopussa olevan QR-koodin laitteesi QR-lukijalla.

2. Pääset lomakkeelle syöttämällä maalämpöpumpun ID-koodin ensimmäiset neljä kirjainta ISOIN KIRJAIMIN.

3. Täytä ainakin tähdellä merkatut tiedot (maalämpöpumpun ID-koodi ja asennuspäivämäärä; osoite, johon pumppu on asennettu; asiakkaan sähköpostiosoite sekä asennusliikkeen y-tunnus ja sähköpostiosoite)

4. Klikkaa rekisteröi

Lähetettyäsi lomakkeen vahvistus viiden vuoden takuusta lähetetään automaattisesti lomakkeella antamiisi asiakkaan ja asennusliikkeen sähköpostiosoittesiin sekä Gebwell Oy:lle. Mikäli vahvistusta ei kuulu, ota yhteyttä Gebwell Oy:hyn, puh 020 1230 800.