+358 20 123 0800

Gebwell G-Power® -pientalokeskus

Helppo ja kompakti ratkaisu pientalon liittämiseksi kaukolämpöön.

Kaukolämpö on taloudellinen ja luotettava lämmitysmuoto, jonka saat käyttöösi nopeasti ja vaivattomasti Gebwellin laitteistolla. Gebwell G-Power -pientalokeskus on laadukas ja toimintavarma kotimainen lämmitysjärjestelmä, joka takaa sinulle aina sopivan huonelämpötilan ja lämpimän veden riittävyyden. Kevyt ja kompakti laitteisto on helppo asentaa, käyttää ja huoltaa.

Kaukolämmön asiakkaana säästät energiaa ja rahaa ilman suuria investointeja. G-Power -pientalokeskus on suunniteltu erityisesti pientalojen liittämiseksi kaukolämpöverkostoon. G-Power soveltuu sekä uudisrakennuksiin että saneerauskohteisiin ja se voidaan liittää niin patteri- kuin lattialämmitykseenkin. Kaukolämpöön liittyminen on myös sijoitus tulevaisuuteen, sillä se nostaa kiinteistösi arvoa.

Kotimaisia G-Power-pientalokeskuksia on saatavana 2- ja 3-piirisenä. Kaksipiirisessä keskuksessa on säätöpiirit käyttöveden sekä lämmitysverkon tarvitseman lämpimän veden valmistukseen. Kolmannen säätöpiirin avulla voidaan esimerkiksi lämmittää kosteita tiloja ympäri vuoden riippumatta muiden tilojen lämmitystarpeesta. Ammattitaitoiset jälleenmyyjämme opastavat sinua myös laitteiston käytössä.

Gebwell Stabilisator lämpimän käyttöveden säädössä

Käytämme G-Power -pientalokeskuksissamme lämpimän käyttöveden säätämiseen Gebwell Stabilisatoria. Kehittämämme stabilisaattori varmistaa käyttöveden lämmön tasaisuuden ja sen, että käyttöveden lämpötila ei missään vaiheessa ylitä rakennusmääräyksien ehdotonta 65 asteen ylärajaa.

Gebwell Stabilisator -ominaisuus on saatavilla G-Power -pientalokeskuksiimme.

  • Kevyt ja kompakti rakenne
  • Helppo asentaa ja huoltaa
  • Saatavana 2- ja 3-piirisenä
  • Lämmönsiirtimillä 5 vuoden takuu

Kysy lisää myyjiltämme

Suhonen Jarno Kangasluoma Ville kellokumpu-hanna
Jarno Suhonen
Myyntipäällikkö, kaukolämpö
Puh +358 400 897 301
Ville Kangasluoma
Aluepäällikkö, kaukolämpö
Puh +358 400 897 167
Hanna Kellokumpu
Aluepäällikkö, kaukolämpö
Puh +358 400 897 139