E-Flex-maalämpöpumppu

ERITTÄIN HILJAINEN

Matala käyntiääni takaa miellyttävän asumisen. Äänieristys on toteutettu yhteistyössä akustiikka-suunnittelijoiden kanssa

Kotimainen innovaatio: kokonaan maan alle sijoitettava lämmitysjärjestelmä.

E-Flex on lämmitysratkaisu, jossa maalämpöjärjestelmä sijoitetaan kokonaan maan alle. E-Flex ei siis vaadi erillistä teknistä tilaa, sillä maalämpöpumppu ja energiavaraaja sekä kaikki tarvittavat kytkennät sijoitetaan maanalaiseen säiliöön kiinteistön ulkopuolelle. E-Flex soveltuu sekä uudis- että saneerauskohteisiin.

Maan alla oleva lämpöjärjestelmä voidaan varustaa normaalia suuremmalla energiavaraajalla, mikä pidentää pumpun käyttöikää. Suurempi varaaja takaa myös lämpimän käyttöveden riittävyyden kaikissa olosuhteissa. Maanalainen lämpöjärjestelmä on kiinteistön asukkaille miellyttävä ja täysin äänetön lämmitysratkaisu.

E-Flex-maalämpöjärjestelmä on helppo asentaa ja huoltaa: tarvittavat kytkennät on sijoitettu säiliön yläosaan, josta ne ovat helposti käsillä huoltoluukun alla. E-Flex on paras ratkaisu kohteisiin, joissa ei ole tilaa perinteiselle maalämpöjärjestelmälle. Kaikilla maalämpöpumpuillamme on viiden vuoden takuu.

  • Kotimainen innovaatio
  • Suuri käyttövesikapasiteetti
  • Pitkä käyttöikä
  • Täysin äänetön ratkaisu

Pyydä tarjous maalämpöpumpusta

Toteuttamiamme maalämpökohteita

Kysy lisää myyjiltämme

Immonen Heikki Poikola Petri  Liukkonen Juha
Heikki Immonen
Aluepäällikkö, maalämpö
Puh +358 400 897 287
Petri Poikola
Aluepäällikkö, maalämpö
Puh +358 400 897 165
Juha Liukkonen
Aluepäällikkö, maalämpö
Puh +358 400 897 302