+358 20 123 0800

T² lämpöpumppu

ERITTÄIN HILJAINEN

Matala käyntiääni takaa miellyttävän asumisen. Äänieristys on toteutettu yhteistyössä akustiikka-suunnittelijoiden kanssa

Kustannustehokasta ja luotettavaa lämpöä vaativiinkin kohteisiin.

T² lämpöpumppu on erilliseen varaajaan kytkettävä lämpöpumppu, joka on suunniteltu lämmittämään erityisesti suuret omakotitalot, kerrostalot, teollisuuskiinteistöt sekä muut paljon lämpöä vaativat rakennukset. T² lämpöpumpun voi asentaa myös saneerauskohteisiin, sillä hiljaiset ja luotettavat kompressorit tuottavat helposti +65°C menoveden.

Uusin kompressoritekniikka, kestävät komponentit ja edistynyt automatiikka varmistavat energiatehokkaan ja luotettavan lämmityksen sekä pitkän käyttöiän. Lämmin käyttövesi valmistuu kaksiosaisessa hybridivaraajassa aina parhaalla hyötysuhteella. Kahden varaajan kytkentä takaa käyttöveden riittävyyden vaativissakin kohteissa. Sisälämpötila on aina tasainen ja miellyttävä. Etähallintaan saat kätevästi yhteyden mobiililaitteella.

Yhdistämällä useampi T² lämpöpumppu kaskadiohjauksella saadaan suuriin rivi- ja kerrostalokiinteistöihin riittävä lämmitysteho. T² lämpöpumpun voi myös integroida erilaisiin lisälämmönlähteisiin, kuten aurinko-, öljy- tai puulämmitykseen. Monipuolisella säätimellä voidaan mm. ohjata kolmea lämmityspiiriä sekä mahdollisia lisälämmönlähteitä. Asennusystävällinen suunnittelu varmistaa edullisen ja nopean asennuksen.

  • Korkea hyötysuhde
  • Scroll-kompressori
  • Älykäs kaskadiohjaus
  • Monipuolinen säädin
  • Valmistettu Suomessa
  • Energialuokka*
    A+++-Right-DarkGreen

* Järjestelmän energiatehokkuusluokka, keskimääräiset ilmasto-olosuhteet, lattialämmitys

Pyydä tarjous lämpöpumpusta

Toteuttamiamme lämpöpumppukohteita

Kysy lisää myyjiltämme

Immonen Heikki Poikola Petri  Liukkonen Juha
Heikki Immonen
Aluepäällikkö, lämpöpumput
Puh +358 400 897 287
Petri Poikola
Aluepäällikkö, lämpöpumput
Puh +358 400 897 165
Juha Liukkonen
Aluepäällikkö, lämpöpumput
Puh +358 400 897 302

Ladattava aineisto