+358 20 123 0800

Gebwell Stabilisator -lisäominaisuus varmistaa pientalokeskusten käyttöturvallisuuden

G-Power-pientalokeskusten uusi Gebwell Stabilisator -ominaisuus on ensimmäinen markkinoilla oleva ratkaisu tasalämpöisen käyttöveden varmistamiseen nykyisten määräysten mukaisilla SWEP-lämmönsiirtimillä.

Energiateollisuuden määräykset vaativat uudenlaisia ratkaisuja

Energiateollisuuden kaukolämmön määräyksiin ja ohjeisiin tuli vuoden 2015 alusta muutoksia. Sen myötä käyttämämme siirtimet on kehitetty entistä tehokkaammiksi ja pienikokoisemmiksi, mikä tekee säädöistä erittäin haasteellisia.

Markkinoilla ei ollut saatavilla sopivaa ratkaisua tasaisen käyttöveden säätöön kyseisille siirtimille, ja siksi kehitimme Gebwell Stabilisator -ominaisuuden pientalokeskuksiimme. Se varmistaa, että käyttöveden lämpötilan on aina turvallinen ja miellyttävä.

Stabilisator-ominaisuus pitää käyttöveden lämpötilan tasaisena

Ilman stabilisaattoria hanasta tulevan lämpimän veden lämpötila voi vaihdella alle 30 asteen ja lähes kaukolämpöveden lämpötilan välillä, jolloin sopivan lämpöistä vettä voi joutua odottelemaan kauankin. Liian kuuma vesi voi aiheuttaa myös suoranaisia vaaratilanteita. Lämpimän käyttöveden säätö Ouman-säätimellä ja Gebwell Stabilisatorilla varmistaa käyttöveden tasaisuuden, eikä käyttöveden lämpötila ylitä missään vaiheessa rakennusmääräysten ehdotonta 65 asteen ylärajaa.

Seuraava kuvio havainnollistaa lämpötilan vaihteluita ilman stabilisaattoria ja stabilisaattoria käytettäessä:

Näyttökuva 2015-8-28 kello 8.23.49