+358 20 123 0800

Haemme myyntipäällikköä

Gebwell Oy on leppävirtalainen ympäristöystävällisiin lämmitys- ja jäähdytysratkaisuihin erikoistunut yritys. Valmistamme Leppävirralla sijaitsevilla tehtaillamme kaukolämmönjakokeskuksia, lämpöpumppuja, varaajia ja käyttövedenlämmittimiä sekä Pivaset alkusammutustuotteita. Gebwell Oy:llä on tytäryhtiöt Puolassa ja Ruotsissa.

Haemme

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

varaajatuotteidemme myyntiin. Vastaat G-Energy varaajiemme myynnistä kotimaassa. Työpisteesi voi sijaita joko pääkonttorillamme Leppävirralla tai myyntikonttorillamme Vantaalla. Asiakkaitasi ovat LVI-urakoitsijat, LVI-tukkuliikkeet, kylmäliikkeet ja LVI-suunnittelijat. Tehtäväsi on tehdä varaajatuotteitamme tunnetummaksi ja kehittää asiakkuuksia.

Sovellut joukkoomme, kun olet hyvä tyyppi, joka tulee hyvin toimeen kollegoiden ja asiakkaiden kanssa. Osaat pitää huolta olemassa olevista asiakkaista, mutta olet kotonasi myös uusasiakashankinnassa sekä järjestät mielelläsi erilaisia tapahtumia asiakkaiden kanssa. Olet etsimämme henkilö, kun olet energinen, ulospäinsuuntautunut ja myyntiorientoitunut.

Kokemus LVI- alan tuotteista ja/ tai asiakaskunnasta on eduksi, mutta ei välttämätön. Koulutamme sinut tehtävään ja tukenasi on koko organisaatiomme ammattitaito. Tehtävä ei edellytä korkeakoulututkintoa, mutta vastaavissa tehtävissä meillä on myös korkeakoulun käyneitä.

Menestyt tehtävässä, kun olet oma-aloitteinen, omaat itsenäisen ja tarkan työskentelyotteen ja hyvät vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen työn korkealaatuisten tuotteiden parissa.

Tartu tilaisuuteen ja liity osaksi alamme parasta tiimiä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Petrus Monni puh 0400 897 484.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus tammikuun 20. päivään mennessä osoitteeseen info@gebwell.fi otsikolla ”myyntipäällikkö varaajat”. Kerrothan hakemuksessa myös palkkatoiveesi.