+358 20 123 0800

Haemme myyntipäällikköä Ruotsiin

Gebwell Oy on suomalainen ympäristöystävällisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin erikoistunut yritys. Myymme ja valmistamme laadukkaita kaukolämmönjakokeskuksia ja maalämpöjärjestelmiä kaikentyyppisiin kiinteistöihin. Vuonna 2005 perustettu Gebwell Oy on kasvanut nopeasti; työllistämme n. 100 henkilöä ja vuoden 2012 liikevaihto oli n. 17 miljoonaa euroa. Gebwell Oy:n markkina-alueeseen kuuluvat Pohjoismaiden lisäksi Puola sekä entiset Neuvostoliiton maat. Toimintamme laajentuessa etsimme Tukholmaan

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

johtamaan kaukolämpöliiketoimintaamme Ruotsissa. Tehtäviisi kuuluu myynti- ja markkinointitoimenpiteiden organisointi sekä paikallisen yhteistyökumppaniverkoston luominen. Asiakkaitamme ovat LVI-urakoitsijat, tukkurit, energialaitokset sekä asunto-osakeyhtiöt.

Toivomme Sinulta

  • LVI-alan koulutusta
  • kokemusta kaukolämpöalalta sekä myynti- ja esimiestehtävistä
  • vahvoja neuvottelutaitoja sekä asiakaslähtöistä ja tuloshakuista työskentelytapaa
  • englannin kielen taitoa
  • hyviä PC taitoja

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn vahvasti kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä. Saat edustettavaksi suomalaiset luotettavat ja korkealaatuiset tuotteet. Saat meiltä tarvittavan koulutuksen ja tukenasi on koko organisaatiomme osaaminen.

Lisätietoja tehtävästä antaa vientijohtaja Pertti Ruotsalainen puh +358 400 897 146, pertti.ruotsalainen(at)gebwell.fi. Jos tunnet olevasi sopiva henkilö ja haluat liittyä dynaamiseen organisaatioomme, lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen pertti.ruotsalainen(at)gebwell.fi.