+358 20 123 0800

Haemme myyntipäällikköä

Toimintamme laajentuessa haemme poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmien tuotevastuullista

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Vastuullasi on Gebwell Combi tuotteiden suunnittelija- ja sidosryhmämyynti ja -markkinointi. Lisäksi olet mukana Gebwell Combi tuoteperheen myynti- ja markkinointimateriaalien valmistuksessa ja osana Gebwell Combi tuotekehitystiimiä.

Tunnet hyvin LVI-suunnittelijat, isännöitsijät ja isojen kiinteistöjen omistajat. Osaat kommunikoida suomeksi ja englanniksi, ruotsin osaaminen katsotaan eduksi. Työpaikka sijaitsee pääkaupunkiseudulla.

Tule osaksi voittavaa tiimiä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Petrus Monni puh 0400 897 484.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 28.lokakuuta mennessä osoitteeseen info@gebwell.fi otsikolla Myyntipäällikkö. Kerrothan hakemuksessa myös palkkatoiveesi.

Gebwell Oy on leppävirtalainen ympäristöystävällisiin lämmitys- ja jäähdytysratkaisuihin erikoistunut yritys. Valmistamme ja myymme kaukolämmönjakokeskuksia ja lämpöpumppuja. Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös Leppävirralla valmistetut energiavaraajat ja käyttövedenlämmittimet. Meillä on yli viiden vuoden kokemus poistoilman lämmöntalteenottojärjestelmistä. Gebwell Oy:llä on tytäryhtiöt Puolassa ja Ruotsissa ja myyntihenkilö Latviassa.

image