+358 20 123 0800

Haemme vahvistusta myyntiimme

Toimintamme laajentuessa haemme

ALUEPÄÄLLIKKÖÄ

kaukolämpötuotteidemme myyntiin

Myyntialueesi on Itä-, Keski- ja Pohjois-Suomi ja työpisteesi voi sijaita joko pääkonttorillamme Leppävirralla tai muuten alueesi kannalta keskeisellä paikalla. Asiakkaitasi ovat LVI-urakoitsijat, LVI-tukkuliikkeet ja LVI-suunnittelijat. Tehtäväsi on tehdä tuotteitamme tunnetummaksi ja kehittää alueesi asiakkuuksia.

Olet hyvä tyyppi, joka tulee hyvin toimeen kollegoiden ja asiakkaiden kanssa. Pidät huolta vanhoista asiakkaista, mutta olet kotonasi myös uusasiakashankinnassa. Järjestät mielelläsi erilaisia tapahtumia asiakkaiden kanssa. Toivomme, että olet energinen, ulospäinsuuntautunut ja myyntiorientoitunut.

Kokemus LVI- alan tuotteista ja/ tai asiakaskunnasta on eduksi, mutta ei välttämätön. Koulutamme sinut tehtävään ja tukenasi on koko organisaatiomme ammattitaito. Tehtävä ei edellytä korkeakoulututkintoa, mutta vastaavissa tehtävissä meillä on myös korkeakoulun käyneitä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, itsenäistä ja tarkkaa työskentelyotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen työn korkealaatuisten tuotteiden parissa.

Tartu tilaisuuteen ja liity osaksi alamme parasta tiimiä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Petrus Monni puh 0400 897 484.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus heinäkuun 17. päivään mennessä osoitteeseen info@gebwell.fi otsikolla ”Aluepäällikkö Itä- ja Pohjois-Suomi”. Kerrothan hakemuksessa myös palkkatoiveesi.