+358 20 123 0800

Maalämpöpumppujen takuuehdot muuttuivat vuoden alusta

Olemme ottaneet vuoden alusta käyttöön maalämpöpumppujen sähköisen rekisteröinnin, jonka myötä myös takuuehtomme muuttuvat. Sähköinen rekisteröinti korvaa aiemmin maalämpöpumpun asennuksen jälkeen täytetyn käyttöönotto- ja takuupöytäkirjan.

Rekisteröimällä maalämpöpumpun:

  • maalämpöpumpun omistaja hyväksyy maalämpöpumpun asennuksen
  • maalämpöpumpun omistaja saa maalämpöpumpulle viiden vuoden takuun
  • Gebwell Oy saa ilmoituksen maalämpöpumpun asennuksesta

Maalämpöpumpun rekisteröinti on helppoa

Rekisteröintilomakkeessa pyydetään maalämpöpumpun tietojen lisäksi tiedot keruu- ja lämmönjakopiirin toteutustavasta sekä lämpöpumpun omistajan ja asennusliikkeen tiedot.

1. Mene osoitteeseen www.gebwell.fi/rekisteroi-maalampopumppu. Lomake toimii myös mobiililaitteella. Sivulle pääset myös skannaamalla tabletilla tai älypuhelimella ohjekirjassa asennuspöytäkirjan lopussa olevan QR-koodin laitteesi QR-lukijalla.

2. Pääset lomakkeelle syöttämällä maalämpöpumpun ID-koodin ensimmäiset neljä kirjainta ISOIN KIRJAIMIN.

3. Täytä ainakin tähdellä merkatut tiedot (maalämpöpumpun ID-koodi ja asennuspäivämäärä; osoite, johon pumppu on asennettu; asiakkaan sähköpostiosoite sekä asennusliikkeen y-tunnus ja sähköpostiosoite)

4. Klikkaa rekisteröi

Lähetettyäsi lomakkeen vahvistus viiden vuoden takuusta lähetetään automaattisesti lomakkeella antamiisi asiakkaan ja asennusliikkeen sähköpostiosoittesiin sekä Gebwell Oy:lle. Mikäli vahvistusta ei kuulu, ota yhteyttä Gebwell Oy:hyn, puh 020 1230 800.