+358 20 123 0800

Länsi-Suomen myyntikonttorimme on muuttanut

Länsi-Suomen myyntikonttorimme on muuttanut Lempäälän RealParkiin huhtikuun alussa. Konttorimme sijaitsee vastavalmistuneessa RealGatessa osoitteessa Realparkinkatu 1.

Myyntikonttorissa asiakkaitamme palvelevat aluepäälliköt Ville Kangasluoma ja Petri Poikola. Ville vastaa G-Power kaukolämmönjakokeskusten myynnistä ja Petri Gebwell lämpöpumppujen myynnistä Lounais- ja Länsi-Suomen alueella.

– RealParkin sijainti on ihanteellinen Länsi- ja Lounais-Suomen asiakkaidemme palvelemiseen entistä paremmin. Tuliterät toimistotilat ovat aiempaa toimipistettämme suuremmat. Käytössämme olevat nykyaikaiset neuvottelu- sekä edustustilat mahdollistavat suosittujen tuotekoulutustemme sekä erilaisten esittelytilaisuuksien järjestämisen, kertoo myyntijohtaja Petrus Monni.

Lämpimästi tervetuloa käymään!

RealGate

RealPark toimitilahanke on kokonaisuudessaan 25 ha:n suuruinen alue, joka sijaitsee Suomen Kasvukäytävän http://suomenkasvukaytava.fi/ parhaimmalla paikalla, Tampereen seutukunnan eteläisessä portissa.  RealParkin alueella on nyt kaksi toimitilaa, KOY RealMachinery ja KOY RealGate. Molemmat ovat lähes täyteen vuokrattu, toimijat ovat konekaupan, teknisenkaupan ja teknisten palvelujen yrityksiä.  Lisää uusia toimitiloja rakennetaan tänä vuonna alueelle. Tietoja hankkeistaan ovat julkistaneet mm. Neste Oyj, Lidl Suomi Ky ja Auto-Outlet.  Useat alueelle tulossa olevat toimijat julkistavat hankkeensa omien aikataulujensa mukaisesti lähiaikoina.  RealParkin kokonaisuus valmistuu vajaan viiden vuoden kuluessa ja tulee käsittämään noin 50.00  m2 rakennettua kaupan ja palvelujen toimitilaa. (Kuva ja RealPark esittely Heska Korhonen, UM Yhtiöt Oy)