+358 20 123 0800

Rekisteröi asentamasi kaukolämmön pientalokeskus sähköisesti

Rekisteröintilomakkeen täyttäminen sähköisesti korvaa keskuksen mukana toimitettavan paperisen Asennus-, käyttöönotto- ja takuupöytäkirjan. Täytetyn pöytäkirjan palautus Gebwell Oy:lle on ehtona takuun voimaan astumiselle.

Kotisivuillamme täytettävä rekisteröintilomake on pöytäkirjan kanssa samansisältöinen. Myös paperista pöytäkirjaa voi edelleen käyttää, mutta molempia ei tarvitse täyttää.

Sähköisen rekisteröinnin etuna on, että paperista lomaketta ei tarvitse enää täyttää eikä palauttaa Gebwellille. Lisäksi rekisteröinnistä lähtee sähköinen vahvistus Gebwellille sekä lomakkeella annettuihin asiakkaan ja asennusliikkeen sähköpostiosoitteisiin. Sähköpostin mukana on lisäksi vahvistus pdf-tiedostona, joka on tallennettavissa koneelle.

Rekisteröidäksesi asentamasi pientalokeskuksen tee näin:

  1. Mene osoitteeseen www.gebwell.fi/kaukolammonjakokeskuksen-rekisterointi. Sivulle pääset myös skannaamalla älypuhelimellasi QR-koodin, joka on keskuksen ohjepussiin liimatussa tarrassa. Sivulle on myös linkki kotisivujemme alareunassa Muut-otsikon alla:

  2. Täytä lomakkeeseen pientalokeskuksen tiedot, jotka löydät keskuksen tyyppikilvestä sekä asiakkaan ja asennusliikkeenne tiedot. Lomakkeessa on lisäksi listattu asennuksen jälkeen tehtävät tarkastukset, suorita tarkastukset ja kuittaa tehdyksi.
  3. Klikkaa ”rekisteröi”. Lähetettyäsi lomakkeen takuutodistus lähetetään automaattisesti lomakkeella antamiisi asiakkaan ja asennusliikkeen sähköpostiosoitteisiin sekä Gebwell Oy:lle. Mikäli vahvistusta ei kuulu, ota yhteyttä Gebwell Oy:hyn, puh 020 1230 800.