+358 20 123 0800

Tärkeä tuotetiedote

Tärkeä tuotetiedote koskien tuotteitamme, joissa on käytetty pistokeliitäntäistä MAGNA3-pumppuja.

Arvoisa asiakkaamme

Grundfos on ilmoittanut että heidän viikkojen 22-44 /2015 välillä valmistamissaan pistokeliitäntäisten Magna3 pumpuissa on toteutettu muutos, joka ei vastaa kansainvälistä sähkölaitteiden turvallisuusstandardia IEC 60335-1.
Grundfosin tietoon on tullut kaksi tapausta, joissa kyseinen pumppu on mennyt käytössä oikosulkuun. Vika ei ole aiheuttanut henkilövahinkoja. Grundfosin tutkimuksien mukaan pumput, jotka on kytketty ilman vaadittua suojamaadoitusta ja vikavirtakatkaisinta voivat olla vaarallisia niiden kanssa kosketuksissa oleville henkilöille. Havaittu vika ei aiheuta tulipalon vaaraa.

Ilmoitamme asiakkaalle sekä Grundfosille kohteet joihin olemme toimittaneet mahdollisesti virheellisiä pumppuja, joten hyvä asiakkaamme, teidän ei tarvitse reagoida asiaan, mikäli ette saa meiltä tai Grundfosilta yhteydenottoa. Liitteenä on Grundfosin tiedote asiasta, ja voitte tarkasta koskeeko ko. asia teillä olevia pumppuja. Grundfos korjaa vikaantuneet tuotteet, ja ilmoittaa jatkotoimenpiteistä.

Vikailmoitukset voi antaa myös suoraan Grundfosille sähköpostitse osoitteeseen
• takuu-fi@grundfos.com
Tai taloteknisille aluemyyjille, Grundfos myynnin yhteystiedot löytyvät osoitteesta www.grundfos.fi. Mikäli teillä on lisäkysymyksiä Magna3 pumppujen vikaan liittyen, olkaa yhteydessä Grundfosin myyntiin.

Pahoittelemme tästä teille aiheutuvaa haittaa.

Yhteistyöterveisin

Gebwell Oy,
Petrus Monni, Myyntijohtaja

Lue tästä Grundfosin tiedote Magna 3 pumpusta