+358 20 123 0800

Tule meille töihin

Gebwell Oy on kotimainen ympäristöystävällisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin erikoistunut yritys. Myymme ja valmistamme laadukkaita lämpöpumppujärjestelmiä, kaukolämmitys- ja kaukojäähdytysjärjestelmiä, varaajia ja alkusammutustuotteita kaiken tyyppisiin kiinteistöihin globaalisti. Toimimme tiiviissä yhteistyössä alan johtavien yritysten kanssa.

Haemme vahvistuksia myyntiin sekä suunnitteluun. Työpisteesi sijaitsee pääkonttorillamme Leppävirralla, myöhemmin sinun on mahdollista sijoittua myyntikonttoreihimme Vantaalle tai Tampereelle.

Sovellut joukkoomme, kun olet hyvä tyyppi, joka tulee hyvin toimeen kollegoiden ja asiakkaiden kanssa. Arvostamme LVI- tai konetekniikan koulutusta, hyviä ATK-taitoja ja CAD-ohjelmistojen tuntemusta. 3D-suunnitteluohjelmien tuntemus katsotaan eduksi. Työskentely sujuu luontevasti suomeksi ja englanniksi. Ruotsin kielen hallitseminen katsotaan eduksi. Olet etsimämme henkilö, kun olet energinen, tuloshakuinen, oma-aloitteinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Voit olla lähellä valmistumista tai juuri valmistunut.

Koulutamme sinut tehtävään ja tukenasi on koko organisaatiomme ammattitaito.

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen ja dynaamisen työn korkealaatuisten tuotteiden parissa.

Tartu tilaisuuteen ja liity osaksi alamme parasta tiimiä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Petrus Monni puh 0400 897 484.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus helmikuun 4. päivään mennessä osoitteeseen info@gebwell.fi otsikolla ”Vahvistus myyntiin ja suunnitteluun”.