+358 20 123 0800

Miksi G-Energy varaaja?

Gebwell G-Energy® energiavaraaja – lämmityksen optimointiin

Vesikiertoisissa lämmitysjärjestelmissä lämmityslaitteen tuottamaa lämpöä varastoidaan energiavaraajiin, josta lämpöenergia käytetään kiinteistön ja käyttöveden lämmitykseen. Gebwellin G-Energy® energiavaraaja on kotimainen tuote, joka on lämmitysalan ammattilaisten Leppävirran tehtaalla valmistama tuote. Laajasta tuotevalikoimastamme löytyy malleja eri lämmitysmuotojen rinnalle käytettäväksi.

G-Energy energiavaraaja mahdollistaa eri lämmitysmuotojen rinnakkaiskäytön ja se voidaan liittää lattialämmitys- tai patteriverkostoon. G-Energy varaajissa on vaihtoehtoja niin omakotitaloihin kuin suuriin kiinteistöihin. Mallistossamme on 501, 1000, 2000, 3000, 4000 ja 5000 litran varaajat.

Vaivaton käsitellä

Gebwellin varaaja on mallista ja koosta riippumatta helppo kuljettaa, haalata ja asentaa kuljetustukensa ansiosta. Varaajissa on irrotettavat eristeet, mikä helpottaa kuljetusta ahtaisiin tiloihin ilman oven karmien irrottamista. Esim. 1000 litran varaajankin halkaisija ilman eristeitä 850 mm.

Eristelohkot on kiinnitetty toisiinsa pikasalvoilla, joten eristeet voidaan irrottaa ja laittaa paikoilleen helposti. Varaajien yhteet eivät jää varaajan eristeiden sisään vaan putkiasennusten helpottamiseksi liitäntäyhteet ulottuvat eristepinnan tasolle. Säätöjalkojen (säätövara 0-60 mm) avulla varaaja saadaan aseteltua helposti pystysuoraan epätasaisellakin alustalla.

Laadukas ja elinkaareltaan kestävä

Gebwellin Leppävirran tehtaassa on tarkka laadunvalvonta. Robottihitsauksella varmistetaan ensiluokkainen hitsaus ja tasainen laatu. Kaikki säiliöt pohjamaalataan ja koeponnistetaan vedellä. Eristyksenä käytetään painevalettua uretaania, jonka lämmöneristyskyky on erittäin hyvä ja lämpöhäviö minimaalinen. Umpisoluinen uretaani ei ime vettä. Täten vesi, teräs ja uretaani eivät pääse muodostamaan varaajan vaippaa syövyttävää yhdistettä.

Gebwellin valmistama pystymallinen sylinterivaraaja on muodoltaan lämpöteknisesti paras vaihtoehto. Myös yhteiden suunnittelussa on huomioitu helppokäyttöisyys. Varaajan eteen sijoitettu tyhjennysyhde tekee varaajan tyhjennyksestä helppoa.

Riittävästi raikasta vettä

Energiavaraajan eli lämminvesivaraajan käyttö on ekologinen ja taloudellinen tapa saada miellyttävän tasainen huonelämpötila ja riittävästi lämmintä vettä. Lämminvesivaraaja varastoi ja tasaa lämmitysjärjestelmän tuottamaa lämpöä, minkä jälkeen se käytetään kiinteistön ja käyttöveden lämmittämiseen.

Gebwellin varaajissa käyttövesi lämmitetään kuparikierukassa, jossa veden vaihtuvuus on nopeaa. Kierukka annostelee veden energiatehokkaasti ja huolehtii sen raikkaudesta. Kierukat tilataan varaajiin erikseen lukuunottamatta G-Energy Coil käyttövedenlämmitintä, jossa kierukat ovat valmiiksi asennettuina.

Miksi valita G-Energy® -varaaja:

  • Valmistettu Suomessa
  • Irrotettavat eristeet
  • Säädettävät jalat
  • Kestävä ja lämpöteknisesti tehokas

Tutustu varaajiimme »

Static Image Teräskehikko varaajan pohjassa helpottaa käsittelyä ja haalausta.
Static Image Varaajan irtoeristelohkot ovat kiinni toisissaan pikasalvoilla.
Static Image Varaajan lohkoina olevat irtoeristeet on helppo irrottaa
Static Image ja laittaa takaisin paikoilleen.
Static Image Säätöjalkoja säätämällä varaaja on helppo asettaa pystysuoraan.