+358 20 123 0800

Gebwell Combi suunnittelijoille

kaukolampo-talotehtaille

Gebwell Combi – täydellinen kokonaisratkaisu poistoilman lämmöntalteenottoon

Gebwell Concept esimerkkikaavioiden pohjalta on helppo suunnitella kustannustehokas ja toimintavarma Combi lämmöntalteenottojärjestelmä. Tutustu ja lataa Gebwell Concept kaaviokonfiguraattori täältä: Gebwell Concept.

Käytössäsi on myös Pilpit valintaohjelma, joka mitoittaa lämmöntalteenottolaitteiden lisäksi myös lämpöpumpun. Ohjelma antaa lisäksi kohdekohtaisen säästölaskelman. Valintaohjelma on käytettävissäsi Oy Pamon Ab:n sivuilla, avaa valintaohjelma tästä: Pilpit valintaohjelma.

Myös Gebwell Oy:n ja Oy Pamon Ab:n myynti ja suunnittelu auttavat tarvittaessa.

Miksi Gebwell Combi?

  • Helppo suunnitella Gebwell Concept esimerkkikaavioiden pohjalta
  • Pilpit valintaohjelma mitoittaa lämmöntalteenottolaitteen ja lämpöpumpun
  • Tehtaiden myynti ja suunnittelu on käytettävissänne
 
Gebwell Combi kokonaisuus: Gebwell lämpöpumppu (2), kaksi KVL hybrid käyttövedenlämmitintä (5), G-Energy puskurivaraaja (4) ja G-Power hybridikeskus (3) varustettuna etähallinnan mahdollistavalla automatiikalla.
Pilpit lämmöntalteenottolaite asennetaan kerrostalon katolle esimerkiksi poistoilmapuhaltimen tilalle.
pilpit-leikkauskuva
Pilpit lämmöntalteenottolaitteen leikkauskuva. Poistoilma ohjataan suodattimen läpi siirtimelle (LTO-patterille). Ilmassa oleva rasva jää suodattimeen eikä kulkeudu siirtimeen, mikä pidentää siirtimen elinkaarta. Siirrin siirtää poistoilmassa olevan lämmön lämmönkeruunesteeseen (jäätymätön glykoli- tai etanoliliuos).

Pyydä tarjous Gebwell Combi -ratkaisusta