+358 20 123 0800

Kaukolämpö

Kaukolämpö on Suomen yleisin lämmitysmuoto, jonka etuja käyttäjälleen ovat helppous, luotettavuus ja laaja saatavuus. Gebwellin laitteistoilla saat kaukolämmön käyttöösi varmasti ja joustavasti.

Energiaa ja ympäristöä säästävä lämmitysmuoto

Suomessa 80 % kaukolämmöstä tuotetaan yhteistuotannossa sähköä tuottavan laitoksen kanssa, jonka ylimääräinen lauhdelämpö käytetään kaukolämpöverkossa. Tällä tavalla voimalan hyötysuhde saadaan korkeaksi ja säästetään paljon energiaa.

Yhteistuotannossa ympäristöpäästöt ovat noin 30 % pienemmät kuin tuotettaessa sähköä ja lämpöä erillisissä tuotantolaitoksissa. Se onkin yleisesti tunnustettu keino ilmaston suojelemiseksi, ja sen edistämisen on arvioitu olevan suurin yksittäinen keino vähentää kasvihuonepäästöjä.

Kotimaiset ja laadukkaat G-Power®-kaukolämmönjakokeskukset

Gebwellin G-Power-kaukolämmönjakokeskukset sopivat yhtä hyvin uuteen rakennukseen kuin saneerauskohteeseenkin, ja ne mitoitetaan aina oikean kokoisiksi käyttökohteeseen.

G-Power-lämmönjakokeskukset ovat tehokkaita, luotettavia ja kokonaiskustannuksiltaan edullisia. Lämmönsiirtimellä on viiden vuoden takuu kaukolämpökäytössä kotimaassa, ja oheislaitteilla on kahden vuoden takuu.

Kaikkiin G-Power-kaukolämmönjakokeskuksiin on saatavilla graafinen, kosketusnäytöllinen Fidelix Genius -säädin, joten niiden käyttäminen on helppoa ja nykyaikaista.

» Lue lisää kaukolämmöstä Energiateollisuuden sivuilta

energiateollisuus ukdea

Gebwell Oy on Energiateollisuus ry:n jäsen.            Gebwell Oy on Ison-Britannian Kaukoenergiayhdistyksen ukDEA:n jäsen.

Tutustu kaukolämmönjakokeskuksiin
Pyydä tarjous kaukolämmönjakokeskuksesta