+358 20 123 0800

Maalämpö – ympäristöystävällinen valinta

Maalämpö on maaperään varastoitunutta auringon lämpöenergiaa, jota voidaan maalämpöjärjestelmän avulla käyttää rakennusten ja käyttöveden lämmittämiseen. Se on ilmaiseksi jokaisen saatavilla – tarvitaan vain laitteet sen hyödyntämiseksi. Maalämpö on puhdasta, uusiutuvaa energiaa. Se ei aiheuta ilmaston lämpiämistä kiihdyttäviä hiilidioksidi- tai hiukkaspäästöjä, ja on siksi ekologinen lämmitysmuoto.

Säästöä suomalaisesta maalämmöstä, katso video:

Valitsemalla Gebwell maalämmön pienennät hiilijalanjälkeäsi ja säästät lämmityskuluissa.

Säästöä lämmityskustannuksissa

Luonnon lisäksi maalämpö säästää myös rahaa. Kun teet kertasijoituksen maalämpöjärjestelmään, alennat pysyvästi lämmityskustannuksiasi. Maalämpöpumppu tuottaa kulutukseensa nähden ainakin kolminkertaisesti lämpöenergiaa. Maalämpö voi pienentää lämmityskustannuksiasi jopa 80 prosenttia, pysyvästi. Samalla suojaudut mahdollisilta energiahintojen vaihtelulta. Maalämpö on erittäin järkevä sijoitus tulevaisuuteen.  Lue artikkelimme maalämmön investointikustannuksista sekä maalämmityksen hinnasta tästä >>.

Tarkista laskurilla, että kuinka paljon voisit säästää maalämmöllä:

Säästölaskuriin

Helppo ja huoleton maalämpö

Gebwell-jälleenmyyjä toteuttaa maalämpöratkaisut huolehtien jokaisesta työvaiheesta kaivonporauksesta lähtien aina huoltoon asti. Maalämmityksen käyttöönotto ja ylläpito on siis asiakkaalle helppoa. Maalämpöpumppu on vaivaton käyttää, eikä se vaadi juurikaan huoltoa.

Maassa olevaa energiaa voi hyödyntää myös kiinteistön jäähdyttämiseen kesällä. Gebwell maalämpöpumpulla avulla saat maajäähdytyksen edut helposti käyttöösi. Maalämpöpumpuissamme on valmius jäähdytyksen ohjaukseen.

Tutustu maalämpöpumppuihin
Pyydä tarjous maalämmöstä