+358 20 123 0800

Arvonnan säännöt

Lahjakortin arvonta maalämmöstä kiinnostuneille

1. Osallistumisaika

Kampanjan osallistumisaika on 23.10.–30.11.2017. Kampanja voidaan myös lopettaa edellä mainittua päivämäärää aiemmin tai sen viimeistä osallistumispäivää voidaan siirtää eteenpäin.

2. Arvonnan järjestäjä

Gebwell Oy (jäljempänä ”Järjestäjä”) Patruunapolku 5, 79100 LEPPÄVIRTA

3. Arvonnan palkinnot

Arvonnan pääpalkintona on 1 kpl 100 € presentcard.fi- lahjakortteja. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi.

4. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt pois lukien Gebwell Oy:n henkilökunta, heidän perheenjäsenensä sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun järjestämisen kanssa. Kilpailuun osallistumisen alaikäraja on 18 vuotta. Osallistuminen edellyttää yhteystietojen jättämistä www-sivuilla olevalla sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.gebwell.fi/saastoa-maalammolla/. Arvontaan voi osallistua vain kerran / henkilö. Saman henkilön useammat osallistumiskerrat luetaan yhdeksi kupongiksi. Kaikki automatisoidut keinot osallistua ovat kiellettyjä. Vilpistä tai huijausyrityksestä osallistuja menettää osallistumiskelpoisuutensa, ja Gebwell Oy:llä on oikeus poistaa vilppiin tai huijaukseen syyllistynyt kilpailusta ilman erillistä ilmoitusta tai varoitusta.

5. Arvonta

Arvonta suoritetaan kilpailuajan päätyttyä 1.12.2017. Palkinnon toimittaminen voittajalle edellyttää, että voittaja on luovuttanut korrektit yhteystiedot ja että hän jättää Gebwell Oy:lle yhteystietonsa. Mikäli voittajan yhteystiedot ovat virheelliset, järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja. Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista vastauksista.

6. Voitoista ilmoittaminen

Voitoista ilmoitetaan voittajalle lähettämällä hänelle viesti sähköpostitse tai tekstiviestillä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 31.12.2017 mennessä, lunastamatonta palkintoa ei korvata. Gebwell Oy:llä on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

7. Palkinnon luovutus

Palkinnon luovuttamisesta Gebwell Oy sopii voittajan kanssa erikseen.

8. Tietojen luovuttaminen ja verot

Yhteystiedot jäävät Gebwell Oy:n ja Pirkanmaan AutomaatioKeskus Melo Oy:n markkinointia varten ja osallistuja suostuu osallistumalla vastaanottamaan Gebwell Oy:n ja Pirkanmaan AutomaatioKeskus Melo Oy:n markkinointiviestejä antamiinsa yhteystietoihin.

Kampanjan aikana kerättyjä yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin.
Gebwell Oy maksaa arpajaisveron.