+358 20 123 0800

T² lämpöpumppu

Kustannustehokasta ja luotettavaa lämmitystä vaativampiinkin kohteisiin.

T² lämpöpumppu on erilliseen varaajaan kytkettävä lämpöpumppu, joka on suunniteltu lämmittämään erityisesti suuret omakotitalot, kerrostalot, teollisuuskiinteistöt sekä muut paljon lämpöä vaativat rakennukset. T² lämpöpumpun voi asentaa myös saneerauskohteisiin, sillä hiljaiset ja luotettavat kompressorit tuottavat helposti +65°C menoveden.

Uusin kompressoritekniikka, kestävät komponentit ja edistynyt automatiikka varmistavat energiatehokkaan ja luotettavan lämmityksen sekä pitkän käyttöiän. Lämmin käyttövesi valmistuu kaksiosaisessa hybridivaraajassa aina parhaalla hyötysuhteella. Kahden varaajan kytkentä takaa käyttöveden riittävyyden vaativissakin kohteissa. Sisälämpötila on aina tasainen ja miellyttävä. Etähallintaan saat kätevästi yhteyden mobiililaitteella.

Yhdistämällä useampi T² lämpöpumppu kaskadiohjauksella saadaan suuriin rivi- ja kerrostalokiinteistöihin riittävä lämmitysteho. T² lämpöpumpun voi myös integroida erilaisiin lisälämmönlähteisiin, kuten aurinko-, öljy- tai puulämmitykseen. Monipuolisella säätimellä voidaan mm. ohjata kolmea lämmityspiiriä sekä mahdollisia lisälämmönlähteitä. Asennusystävällinen suunnittelu varmistaa edullisen ja nopean asennuksen.

  • Korkea hyötysuhde
  • Scroll-kompressori
  • Älykäs kaskadiohjaus
  • Monipuolinen säädin
  • Valmistettu Suomessa
  • Energialuokka*
    A+++-Right-DarkGreen

* Järjestelmän energiatehokkuusluokka, keskimääräiset ilmasto-olosuhteet, lattialämmitys

› Katso lähin jälleenmyyjäsi

Pyydä tarjous lämpöpumpusta

Lämpöpumppureferenssit

 

NÄIN VARMISTAT MAALÄMPÖPROJEKTISI ONNISTUMISEN

Lue tämä opas ja vältä maalämpöprojektin sudenkuopat.

Kysy lisää myyjiltämme

Immonen Heikki Liukkonen Juha  
Heikki Immonen
Aluepäällikkö, lämpöpumput
Puh +358 400 897 287
Juha Liukkonen
Aluepäällikkö, lämpöpumput
Puh +358 400 897 302