+358 20 123 0800

Voita maalämpöpumppu!

 

 

Kilpailuaika on päättynyt 31.5!
Voittaja arvotaan 8.kesäkuuta.
Kiitämme kaikkia tarjouspyynnön jättäneitä!

 

 

Maalämpö säästää luontoa ja rahaa

Maalämpö on puhdasta, uusiutuvaa luonnon energiaa. Se ei aiheuta ilmastoa saastuttavia päästöjä ja on siksi ekologinen lämmitysmuoto. Maalämpö säästää luonnon lisäksi rahaa – maalämpöpumppu tuottaa kulutukseensa nähden ainakin kolminkertaisen määrän lämpöenergiaa.

Maalämpöpumppu lämmittää kotisi ja lämpimän käyttövetesi, lisälämmitysjärjestelmää ei tarvita. Maalämpö tuo säästöjä lämmityskuluissa, mutta nostaa myös kiinteistösi arvoa.

Gebwell maalämpöpumput valmistetaan Leppävirran tehtaillamme. Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa tarjoamme Sinulle parhaat maalämpöratkaisut kokonaisratkaisuna niin uudis- kuin saneerauskohteisiin.

Gebwell Qi maalämpöpumppu on kotimainen, energiatehokas ja erittäin hiljainen maalämpöpumppu, joka on suunniteltu erityisesti omakotitaloihin.

Pyydä tarjous maalämmöstä ja voita kotimainen Gebwell Qi maalämpöpumppu!

Pyydä ilmainen mitoitus / tarjous maalämpöratkaisusta omakotitaloosi allaolevalla lomakkeella, niin olet mukana Qi maalämpöpumpun arvonnassa. Arvomme kaikkien huhti-toukokuun aikana allaolevan lomakkeen kautta maalämpötarjouspyynnön jättäneiden kesken Qi maalämpöpumpun.

Onnea arvontaan!

Arvonnan säännöt