+358 20 123 0800

Historia

Gebwell Oy on perustettu vuonna 2005. Aluksi tuotteina olivat alihankintana Leppävirralla valmistetut maalämpöpumput ja niiden lisävarusteet. Palveluvalikoimaa laajennettiin kuitenkin pian, kun lämpö- ja vesikaivojen poraus otettiin mukaan palveluvalikoimaan vuonna 2006.

Oma laitetuotanto aloitettiin vuonna 2007. Seuraavana vuonna tuotevalikoimaa laajennettiin toiseen ympäristöystävälliseen lämmitysmuotoon, kaukolämpöön, aloittamalla maalämpöpumppujen lisäksi myös kaukolämmönjakokeskusten valmistus.

Tammikuussa 2009 pääsimme muuttamaan nykyisiin toimitiloihimme Patruunapolulle. Uudessa rakennuksessa on pääkonttori sekä 5500 neliötä tuotantotiloja, ja tiloissa alkoi toimia myös Gebwell Oy:n oma jauhemaalaamo. Vuonna 2012 tuotantokapasiteettia laajennettiin edelleen vuokraamalla 4500 neliön tuotantotilat.

Vuodenvaihteessa 2016-2017 yhteistyökumppanimme Pivaset Oy fuusioitui Gebwell Oy:hyn. Pivaset on Suomen johtava alkusammutuskaluston valmistaja. Pivaset säilyy jatkossakin alkusammutustuotteiden sekä sopimusvalmistuksen tuotemerkkinä. Fuusion myötä tuotantokapasiteettimme kasvoi 20 000 neliöön.

Toimisto- ja tuotantotilat lämmitetään luonnollisesti Gebwell-maalämmöllä.

Gebwell Oy:n pääomistaja on Timo Hulkkonen, joka toimi Gebwell Oy:n toimitusjohtajana vuoden 2012 loppuun asti ja toimii edelleen hallituksen puheenjohtajana. Yrityksen avainhenkilöillä on vuosikymmenien kokemus lämmitysalasta.

Gebwell Oy:n nimi kuvaa maalämmön perusideaa. Nimi on johdettu muinaisen Egyptin mytologiasta, jossa Geb on maan jumala, sekä englannin kielen kaivoa tarkoittavasta sanasta well.